MetaTrader 4 dan FXGiants

MetaTrader 4 telah menetapkan dirinya sebagai standard industri untuk dagangan Forex. Platform kuat yang berjuta-juta pedagang memilih untuk berdagang. Gabungan platform MT4 dengan FXGiants akan memberikan anda pengalaman perdagangan terbaik.

Platform yang Hebat

MetaTrader 4 berjaya mewujudkan dirinya sebagai standard industri untuk dagangan dalam talian. Dibuat untuk peniaga baru dan yang berpengalaman, platform dinamik ini menawarkan pakej alat profesional yang komprehensif untuk pedagang untuk digunakan. Dengan antara muka yang disesuaikan, alat analisis, penunjuk teknikal dan sistem penandaan yang mantap MetaTrader 4 adalah platform yang sempurna untuk apa-apa jenis peniaga.
  • Mudah alih. Akses MT4 melalui mana-mana peranti.
  • Automasi. Fungsi penasihat Pakar (EA).
  • Berfungsi. Set lengkap alat lukisan dan penunjuk dagangan.
  • Praktikal. Sistem perdagangan fleksibel dan analisis teknikal terperinci.
Muat turun platform MT4 Muat turun platform MT4 Muat turun platform MT4 dan lihat bagaimana ia berfungsi [akan memuat turun pada peranti anda]

MetaTrader 4 WebTrader

Platform MT4 dioptimumkan untuk beroperasi melalui mana-mana pelayar. Dipercayai dan pantas, MetaTrader menawarkan peluang untuk berdagang dengan mudah, tanpa perlu memuat turun. Namun, anda masih dapat memanfaatkan platform ini sepenuhnya, bersama-sama dengan hampir semua fungsi itu. Sistem perangkaan yang kuat, penunjuk teknikal, alat analisis dan semua ciri-ciri menakjubkan platform masih tersedia melalui WebTrader.
Hanya log masuk dan akses WebTrader.

Sesuai dengan Sebarang Peranti

Menggunakan MetaTrader 4 anda mempunyai kelebihan untuk menjalankan perdagangan dalam talian dari mana sahaja di dunia dan melalui mana-mana peranti. Pantau dagangan anda dan letakkan yang baru tanpa batasan, disamping diberitahu secara masa-sebenar mengenai semua dagangan anda. Aplikasi ini serasi dengan mana-mana peranti, menjadikan perdagangan dalam talian dapat diakses dari mana saja di dunia.
  • Mudah. Dagangan satu klik.
  • Mudah alih. Boleh diakses melalui mana-mana telefon pintar & tablet.
  • Cekap. boleh diubahsuai dan boleh disesuaikan.
  • Amaran. Pemberitahuan perdagangan masa sebenar.