Penyelesaian Label Putih

Memberi kelebihan pelanggan anda kepada mereka yang menawarkan penyelesaian yang inovatif dan berkuasa. Penyelesaian label putih sepenuhnya kami pasti akan memenuhi keperluan anda.

Manfaat Penyelesaian Label Putih

Penyelesaian Label Putih kami disesuaikan dengan keperluan anda sepenuhnya dan anda juga mempunyai akses kepada pelbagai manfaat kompetitif. Buat sumber pendapatan baru untuk perniagaan anda semasa bekerja melalui Broker yang hebat.
  • Besar. Memperkenalkan pelanggan anda untuk pelbagai kelas aset & instrumen.
  • Didedikasi. Pasukan White Label kami akan membantu anda melalui setiap langkah. 
  • Kompetitif. Spread yang sangat rendah & pelaksanaan yang cepat.
  • Boleh disesuaikan. Laraskan Penyelesaian Label Putih mengikut keperluan anda.

Disesuaikan dengan Keperluan Anda

Dengan kami, anda mempunyai keselesaan untuk menyesuaikan Penyelesaian Label Putih dengan apa yang paling sesuai untuk penonton sasaran anda. Pasukan White Label Solution kami akan membantu anda melalui setiap langkah dan akan menyesuaikan penyelesaian anda mengikut keperluan anda. Bekerjasama dengan Broker yang hebat untuk mencapai potensi maksimum perniagaan anda.

Cara Memohon Penyelesaian Label Putih

01

Hantarkan e-mel kepada kami

Hantarkan e-mel kepada kami di whitelabel@fxgiants.com untuk memaklumkan kami sedikit mengenai rancangan anda atau untuk meminta maklumat lanjut.

02

Tunggu jawapan kami

Kami akan membalas dengan teliti kepada cadangan anda dan pasukan White Label berdedikasi kami akan meneroka dengan anda pilihan yang tersedia.

03

Peribadikan dan mula berkembang

Corakkan Penyelesaian Label Putih mengikut keperluan anda dan mula mengembangkan perniagaan anda.

 Six Reasons to Partner with FXGiants

Diubahsuai 

Penyelesaian Label Putih kami sangat boleh diubahsuai. Anda boleh mengubah hampir semua unsur penyelesaian kami untuk memenuhi keperluan anda.