Perdagangan Niaga
Hadapan

Dengan FXGiants mendapat akses ke ramalan 300 + instrumen, termasuk Minyak Mentah, Emas, Kopi, dan berspekulasi ke mana ekonomi dunia akan bergerak. Terokai peluang perdagangan disediakan oleh Niaga Hadapan dan mewujudkan strategi yang mampan untuk perdagangan anda.
Perdagangan Masa Hadapan

Apakah Kontrak Masa Hadapan?

Dagangan Niaga hadapan bermakna anda bersetuju untuk BELI atau JUAL instrumen tertentu pada harga dan masa yang telah ditetapkan pada masa hadapan. Unsur asas Kontrak Masa Hadapan adalah berdasarkan aset, tarikh / harga dan leverage yang telah ditetapkan. Secara ringkas, Niaga hadapan membenarkan anda meramalkan pergerakan instrumen.
  • Luas. Senaraikan pergerakan aset melalui strategi apa pun.
  • Fleksibel. Pelbagai aset untuk dipilih.
  • Berhasil. Niaga Hadapan boleh menjadi pengalaman perdagangan yang sangat menggembirakan.
  • Mudah alih. Perdagangan dari mana-mana sahaja di dunia melalui MT4.

Bagaimana Perdagangan Hadapan berfungsi?

Memahami Niaga Hadapan adalah mudah. Hanya pilih instrumen, tarikh tertentu dan kemudian tentukan harga berdasarkan andaian anda tentang apa yang akan berlaku pada tarikh itu. Melalui pelbagai analisa pasaran anda boleh hipotesis apa yang akan berlaku kepada instrumen yang anda pilih dan bertindak dengan sewajarnya. Dalam erti kata niaga hadapan niaga adalah ramalan anda tentang apa yang mungkin berpotensi berlaku pada masa depan untuk instrumen yang dipilih.

Tiga Langkah Mudah untuk Perdagangan Niaga Hadapan

1

Pilih instrumen Niaga hadapan

Pilih instrumen Niaga Hadapan yang anda percaya sesuai dengan gaya dagangan anda.
2

Perhatikan pergerakan Niaga hadapan

Ramalkan pergerakan instrumen yang anda pilih.
3

Letakkan Dagangan anda

Melaksanakan pesanan anda dan mula mencari peluang lain untuk memasuki pasaran.

Perdagangan Mudah Alih dari mana-mana sahaja

MetaTrader 4 adalah platform yang paling dipercayai untuk dagangan dalam talian. Melalui platform yang sangat praktikal, anda dapat mengakses alat yang cekap untuk meningkatkan pengalaman perdagangan anda. MT4 juga tersedia hampir melalui mana-mana peranti.