FXGiants

Di FXGiants kami berusaha untuk menyediakan pelanggan kami dengan servis yang terbaik dalam perkhidmatan industri dengan menawarkan syarat-syarat perdagangan yang kompetitif dan sokongan yang terbaik semasa keseluruhan proses perdagangan. Mengutamakan keselamatan sebagai keprihatinan utama pelanggan, kami mencipta dokumentasi undang-undang yang lebih telus dan boleh diakses, yang akan berguna semasa pendaftaran. Di samping itu, anda sentiasa boleh menghubungi pasukan global kami jika anda memerlukan maklumat lanjut

Kenapa kami

FXGiants komited untuk menyediakan perkhidmatan tertinggi dan menjadi destinasi sehenti untuk dagangan dalam talian. Kami berbangga dengan tahap pelaksanaan terkini , spread kompetitif, dan perkhidmatan dan sokongan sepanjang masa kami. Kami berusaha untuk membuat perjalanan perdagangan anda menjadi pengalaman yang menyeronokkan.

FAQ

Adakah anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengalaman perdagangan anda dengan kami? Pergi melalui soalan yang paling kerap ditanya yang kami kumpulkan bersama jawapan untuk menyokong anda pada bila-bila masa.

Hubungi kami

Berhubung dengan pasukan sokongan khusus kami, yang tersedia untuk menjawab soalan anda 24/5. Isikan borang untuk dihubungi dan pasukan berbilang bahasa kami akan kembali dengan jawapan yang paling cepat.

Dokumen Perundangan

Temui dokumentasi undang-undang kami untuk membiasakan diri dengan terma dan syarat yang akan mengawal perhubungan anda dengan kami apabila anda membuka akaun dengan FXGiants.

Enam Sebab untuk berdagang dengan FXGiants

Mempelbagaikan Portfolio anda

Dengan kebebasan untuk meletakkan dagangan dalam 6 kelas aset yang berbeza, anda dapat mempelbagaikan portfolio anda dan mengikut strategi yang anda inginkan.